kamperen.reismee.nl

Inbraak beveiliging tijdens vakantie

Met Lumio-lichtprojecten bent u optimaal beveiligd tegen inbraak! Om uw woning of onderneming ook goed te beschermen tegen ongewenstheden van buitenaf is het van belang om een adequaat werkende beveiliging te hebben. U wilt ook uw spullen en inboedel beschermen tegen inbrekers. Zoals uw dure Saeco espresso apparaat. Via het Lumio concept is ook uw onderneming inbraak veilig. Lumio heeft dan ook vele jaren ervaring met het goed implementeren van een professioneel inbraak systeem. Lumio-lichtprojecten bekijkt het alarmeringssysteem van de gehele onderneming, zodoende weet u dat u goed bent beveiligd. Snelle respons is een must, zowel bij inbraak als bij brand. Een goed geïmplementeerd Lumio inbraak beveiliging systeem biedt dan ook zekerheid voor uw onderneming.

Sensoring

Lumio-lichtprojecten beschermt uw onderneming en inboedel, onder andere via de installatie van sensoren. In het binnenste van het pand worden op essentiële locaties bewegings sensoren aangelegd. Op het moment dat de brand en sluit ronde is afgerond wordt door de bewaking het pand afgegrendeld. Op dat moment wordt het alarm ingeschakeld zodat de inbraak of bewegings sensoren worden geactiveerd. Omdat geen werknemers in het pand aanwezig zijn is enige vorm van beweging een potentiële inbraak. Het alarm gaat af (mogelijk stil alarm) en daarop wordt snel gereageerd door de bewaking.

Toezicht

Het kan zijn dat uw onderneming meer risico loopt en dus is een algehele sensoring onvoldoende. Uw terrein dient effectief tegen inbraak beveiligd worden. Lumio doet dan ook aan de oplossing van uw totale beveiligings problematiek. Onderdeel daartoe is camera beveiliging waarbij de opstelling dermate is dat het gehele terrein te allen tijde compleet in beeld is. Daarnaast kan het omringende gebied onder toezicht worden gesteld opdat ongewenstheden vooraf kunnen worden gestopt. Tussen het omringende gebied en uw terrein dient een hoge afscheiding geplaatst te worden zodat in principe via die weg buitenstaanders buiten de deur worden gehouden. Middels toegangs controle weet u wie en wat er op uw ondernemings terrein komt.

Sluitingstijd

Zodra het sluitingstijd is dient iedereen het pand te verlaten. De bewakers doen een brand en sluit ronde. Daarbij wordt het pand gecontroleerd of uitgangen afdoende zijn afgesloten waarnaast nog aanwezige personen vriendelijk wordt verzocht om het pand te verlaten. Ook wordt gekeken naar mogelijk brand gevaarlijke omstandigheden. Onnodig werkende apparatuur wordt uitgezet. Mochten er grote ongeregeldheden worden geconstateerd dan wordt uiteraard de pand eigenaar daartoe per ommegaande ingelicht, waarnaast andere ongeregeldheden in een digitale rapportage worden vastgelegd. Na de brand en sluit ronde is intern alles veilig en dus kan het alarm aangezet worden. Veiligheid en geborgenheid zijn de maatstaf voor Lumio-lichtprojecten.

Beveiliging door Lumio

Omdat Lumio aan een totaal aanpak van uw beveiliging doet weet u zeker dat ook uw onderneming optimaal is beveiligd. Kwaliteit voor beveiliging levert een verhoogde veiligheid en geborgenheid. Ook uw onderneming kan geheel beveiligd worden middels de Lumio beveiligings systematiek. Middels Lumiview worden gegevens van bewegings en brand sensoren geanalyseerd en gekoppeld met de camera beelden. Zodoende is de beveiligingsdienst eenvoudig centraal voorzien van alle gegevens betreffende de beveiliging van het pand. Op basis daarvan kan effectief en actief op ongeregeldheden worden gereageerd.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!