kamperen.reismee.nl

Permanent vakantie vieren buiten Nederland

Wilt u veel vaker op vakantie? Kan kan u het beste verhuiuzen naar een kleine wooning in NL. Overweegt u te emigreren? Dan kan u uw huis in NL het beste verkopen. Met de professionele inzet van de makelaar Almelo kunt ook u snel uw pand verkopen.

De makelaar heeft zich gespecialiseerd in het aan de man brengen van panden en woningen, zodoende dat het adequaat en snel van eigenaarschap kan veranderen. Het proces tot verkoop bestaat uit het in eerste instantie inspecteren van de woning tot de feitelijke sleutel overdracht. In dit verkoop proces wordt u door de makelaar Almelo van A tot Z begeleid. Voor de geleverde dienst door de makelaar Almelo betaalt u tijdens de verkoop periode niets, de onkosten worden achteraf bij de notaris verrekend met de bereikte verkoop prijs. Zo loopt u als verkopende partij geen risico's en kunt u dus optimaal profiteren van de dienst aangeboden door de makelaar Almelo.

Wat kunt u verwachten?

Nadat de eerste inspectie is uitgevoerd van uw woning te Almelo door de makelaar, zijn op en aanmerking op de woning genoteerd - welke de eigenaar moet aanpassen - waarnaast een reële verkoop prijs is vastgesteld. Wat kunt u dan verder van de makelaar Almelo verwachten:

  • de makelaar maakt het publiekelijk dat uw pand ter verkoop wordt aangeboden. Dit doet de makelaar middels advertering in de plaatselijke woning krant alsmede op internet;
  • bij uw woning wordt een uithangbord opgehangen of geplaatst zodoende dat voorbijgangers direct herkennen dat uw woning in de verkoop staat;
  • geregeld worden open huizen dagen geregeld zodat geïnteresseerden door uzelf door de woning worden rondgeleid. Zo kunt u met uw persoonlijke verhaal de mensen een goede indruk geven van uw woning;
  • voor uw woning wordt een brochure gemaakt, zodat u deze aan geïnteresseerden meegegeven kunnen worden;
  • indien er een gegadigde koper aandient gaat de makelaar Almelo voor u in onderhandeling om een mooie prijs eruit te halen;
  • afwikkeling van de sleutel en eigenaars overdracht.

De kosten!

Zoals gezegd worden de kosten achteraf verrekend bij de notaris. Dit betekent eveneens dat u voor en tijdens de verkoop periode geen kosten hoeft te dragen. Geen verkoop betekent dus geen onkosten. Vooraf aan de in verkoop stelling spreekt u contractueel een tarief af met de makelaar Almelo. U kunt daarbij denken aan een vast tarief, maar veelal wordt een percentage van de bereikte verkoop prijs in rekening gebracht. Daartoe is via de NVM vastgesteld dat gewoonlijk 1 tot 2 procent van de verkoop prijs in rekening mag worden gebracht. Deze kosten worden achteraf door de notaris verrekend met de behaalde verkoop prijs. Ook dient u rekening te houden met 2 procent overdrachtsbelasting en kosten voor de notaris.

Er is een potentiële koper!

Ieder moment van de dag kan een potentiële koper zich aandienen. Na een bezichtiging met de makelaar Almelo doet een koper dan ook een bod. Gewoonlijk ligt dit bod lager dan de gevraagde verkoop prijs en dus dient er onderhandeld te worden. De makelaars van de verkopende partij gaan in samenspraak met de verkopende partij in onderhandeling, waarbij visa versa verschillende aanbiedingen op de verkoop prijs worden gedaan. Zodoende komen beide partijen geleidelijk aan steeds dichter bijeen. De makelaar Almelo gaat bedreven te werk op een professionele echter ontspannen manier. Zodoende krijgt ook u een goede prijs voor uw woning.

Succes verzekerd: de makelaar Almelo

Door de inschakeling van de makelaar Almelo wordt de verkoop van uw woning op een professionele adequate manier begeleid. De makelaar Almelo vergroot een snelle verkoop aanzienlijk door het scherpe oog van de makelaar. Of u nu verkoopt of verhuurt de makelaar Almelo staat voor u klaar. Om uw woning of pand effectief aan de man te krijgen, schakelt ook u de makelaar Almelo in. Met de makelaar Almelo bent ook uw woning verkoop succes verzekerd!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!