kamperen.reismee.nl

Afslanken tijdens vakantie

Wordt jij ook altijd een paar kilo dikker tijdens de vakantie? Hierbij onze tips voor het voorkomen van overgewicht. Hoe? Combineer BIO HCG met een eenvoudig dieet?

BIO HCG maakt slim gebruik van een kenmerkend menselijk verschijnsel, gewoonlijk voorkomend tijdens de zwangerschap. Het stimuleert het lichaam om in plaats van gewoon voedsel te verbranden, je vetreserves ook wel je verkeerde vetten op te branden. Daarmee heb je voldoende energie om weken door te gaan. Je hoeft dan ook maar een minimum aan overig voedsel te eten. Met dit principe kun je afvallen. Toch moet je een dieet uitkiezen dat past bij het BIO HCG principe en dus moet je voldoende eiwitten, mineralen, enzymen en vitaminen binnen krijgen. Oftewel je moet een vetvrij en koolhydraat arm dieet uitkiezen. De hoeveelheid dat je dan per dag eet is beperkt, echter het moet vol zitten met deze essentiële lichaamsvoedingsstoffen.

Het nut van veel eiwitten

Omdat je lichaam de overtollige vetten en koolhydraten in het lichaam zelf nuttigt, heb je verder niet veel aan voedingsstoffen nodig. Er blijft over eiwitten, mineralen, enzymen en vitaminen. Van deze voedingsstoffen zijn de eiwitten erg belangrijk, ook binnen een gezonde manier van afvallen. Eiwitten samen met vetten en koolhydraten vormen de bouwstoffen van je lichaam. Eiwitten hebben nuttige vitaminen, mineralen en vezels. Het nut van eiwitten voor je lichaam is dat deze worden afgebroken tot aminozuren, welke nieuwe eiwitten aanmaken voor spieren, bloedlichaampjes en enzymen voor lichaamsfuncties. Je lichaam kan niet zonder eiwitten. Ook werk het eten van eiwitten gunstig aangezien eiwitten het lichaam een vol gevoel geven.

Waar zitten dus eiwitten in?

Eiwitten zit in veel soorten eten. Het zit in vis, vlees, eieren, melk, kaas, bonen en noten. Toch moet je daarvan ook weer niet teveel eten. Zo heeft vlees veel eiwitten, maar het zit ook barstensvol met verzadigde vetten. Daar wil je nu net vanaf. Dat is dus minder goed om te eten. In vis en plantaardige producten zitten onverzadigde vetten en helpen je lichaam om je cholesterol te verlagen. Het koekt dus niet aan in je lichaam, je lichaam wordt er juist beter van. Het is dus goed voor de ondersteuning van je lichaam om tijdens het gebruik van BIO HCG zuivelproducten, groentes, fruit, noten en vis te eten. Na de bio hcg kuur en het dieet wordt dit ook gestimuleerd met een beperkte hoeveelheid vlees om je lichaam zo in balans te hebben en te houden.

Voedingsplan

Zowel tijdens de BIO HCG kuur, als tijdens het stabilisatie programma en daarna is het van belang dat je een strikt voedingsplan toepast. Tijdens het nuttigen van de vloeistof capsules ben je aan het afvallen en heb je slechts een kleine hoeveelheid voedsel nodig om je lichaamsfuncties te ondersteunen. Tijdens het stabilisatie programma ga je geleidelijk aan weer meer eten, echter toch met een gepaste hoeveelheid en lettend op wat je eet. Deze fase is belangrijk om je lichaam te laten wennen aan je nieuwe gewicht. Je zult meer gaan eten, echter gezonder met minder verzadigde vetten in je menu. Na het stabilisatie programma dien je zelf uiteraard in de gaten te houden wat je eet. Vermijdt grote lappen vlees en concentreer je meer op een gebalanceerd menu bestaande uit zuivelproducten, groetes, fruit, noten en vis. Wij geven je enige recepten mee, echter op het internet kun je een legio aan gezonde en lekkere recepten verkrijgen. Je hebt en houd een vol gevoel, toch eet je minder dan voorheen. En belangrijker, je eet gezonder, doet aan beweging en je hebt weer zin in je leven. Je nieuwe ik is herboren en dat wil je graag zo houden. Drink ook veel water. Liefst mineraalwater, ook water uit de kraan dat met een waterfilter is behandeld.

Bewegen tijdens vakantie

Het helpt ook lichte fitness oefeningen te doen. Daarvoor kan je thuis al een crosstrainer kopen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!