kamperen.reismee.nl

Online werken tijdens wereldreis

Wil jij graag op wereldreis? En wil jij af en toe inloggen op jouw bedrijfsnetwerk? Dan is een goed netwerkbeheer van belang. Remote login vanuit het buitenland is soms lastig. Inloggen vanuit internetcafe's is riskant en vraagt om een goede beveiliging.

Er zijn verschillende bedrijven die kunnen helpen bij netwerkbeheer, zoals:

  • Brunel,
  • Cap Gemini
  • Deloitte
  • Ormit
  • Switch

Wij kozen voor Switch uit Oldenzaal.

Want de vertrouwelijke en goed beschermde opslag uw ondernemings gegevens dient te worden gedaan middels een goed netwerkbeheer. Packet switching tussen server en werkstation moet uiteraard zonder problemen gaan zonder dat daarbij inbreuk wordt gepleegd door derden. De interactie tussen een computer via het netwerk met de server of cloud dient dan ook goed beveiligd maar vlekkeloos te verlopen. Het onderhoud en het beheer van het complete computernetwerk om zo een optimale en snelle interactie te creëren tussen computers en server(s) wordt uitgevoerd door het netwerkbeheer. Om ook uw netwerk of infrastructuur te optimaliseren schakel de netwerkbeheer expertise in van Switch.

LAN of WIFI

Een netwerk kan bestaan uit verschillende vormen. Veelal worden ondernemingen en panden standaard uitgevoerd met een Local Area Netwerk (LAN) om zo in de interactie tussen server en werkplek te kunnen voorzien. Tegenwoordig kunt u ook goed op een beveiligde manier tussen werkplek en server communiceren middels Wireless Fidelity (WiFi). Dit betekent dat u als ondernemer flexibele werkplekken kunt creëren zodat iedereen zelfstandig kan besluiten waar gewerkt wordt. Ook de combinatie met thuis werken met eenvoudige inlogging op het netwerk bestaat dan ook uiteraard tot de mogelijkheden. Switch onderhoudt en beheert uw netwerk zodoende dat de server, de netwerk randapparatuur enzovoorts altijd optimaal werken.

Netwerk bescherming

Iedere organisatie waarbij met computers wordt gewerkt en een centrale server, dient aan netwerkbeheer te doen. De server en de afzonderlijke computers dienen te allen tijde afdoende beschermd te zijn tegen virussen en hackers van buitenaf. Daarnaast dient op een beveiligde manier bedrijfsgegevens of project gegevens op een veilige manier opgeslagen te worden op de locale server danwel een back-up in de cloud. Dit is belangrijk omdat u als ondernemer niet weer of er iets gaat voorvallen. Uiteraard gaan we daar niet vanuit echter om het zekere voor het onzekere te nemen is een back-up van uw bedrijfsgegevens in de beveiligde cloud een must. Via Switch kunt u dit ook eenvoudigweg gerealiseerd krijgen opdat dagelijks op een standaard tijdstip automatisch de informatie wordt bijgewerkt.

Soft- en hardware

Uw computers en de programmatuur moeten aan de stand van de techniek meegaan. Dan kan u op uw Apple Ipad netwerkbeheer laten uitvoeren (of vergelijkbare laptops met touchscreen) . Snellere programma's vergen betere computers om zo alle benodigde bewerkingen te kunnen doen. Dit dient snel en efficiënt binnen het bestaande netwerk geïntegreerd worden. Ook het netwerk dient software matig beschermd te zijn omdat hackers graag bedrijfs gevoelige informatie wensen te verkrijgen. Switch levert de meest professionele bescherming tegen ongewenstheden van buitenaf. Uw onderneming en -gegevens blijven dan ook goed beschermd. Netwerkbeheer behelst zowel de software als de hardware, en om bij de tijd te blijven is netwerkbeheer essentieel voor de continuïteit van uw onderneming.

Switch onderhoudt en beheert!

Om ook uw netwerk te optimaliseren alsmede specifieke ondernemingswensen te implementeren kunt u goed gebruik maken van de expertise van het Switch team. Switch levert hoog waardig netwerkbeheer en kwaliteit om zo aan uw ondernemingsdoelstellingen te kunnen voldoen. Om ook uw netwerkbeheer, randapparatuur, computers en de infrastructuur daarbij te onderhouden en te beheren schakelt u Switch in. Switch onderhoudt en beheert en staat altijd voor uw soft- en hardware matige problemen klaar. Neem contact met Switch op om de mogelijkheden te kunnen bespreken. Switch doet netwerkbeheer voor grote en kleine ondernemers. Wilt u een eenmanszaak oprichten? Ook dan kan Switch helpen.

Online backup

Ook handig: er is altijd een online backup beschikbaar.

Kosten netwerkbeheer

De kosten vallen reuze mee. Wij hebben gekozen voor een gespreide betaling op maandbasis. Zo kan je eenvoudig jouw maandlasten berekenen.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!